Despre noi

Suntem aici pentru tine!

PotSiEu.ro este locul în care ideea TA de a face o lume mai bună îşi poate găsi susţinere de la o comunitate de oameni care cred în schimbare şi care vor să ajute în mod concret şi eficient la realizarea de proiecte sustenabile cu impact social.

Funcţionează pe principiul de crowdfunding, prin care iniţiatorii unui proiect primesc finanţare de la o reţea ai cărei membri oferă bani în schimbul unor recompense generate de proiect.

 

Viziune

Viziunea noastră este o lume în care oricine poate ajuta eficient, în care comunitățile pot să creeze viitorul pe care și-l doresc și în centrul guvernării se gasește cetățeanul.

Valori

PotSiEu conectează antreprenorii sociali cu mulțimea de posibili susținători. Este o platformă de finanțare de către mulțime pentru proiecte cu impact social durabil.
În timp ce focusul nostru este pe antreprenoriat social ca un vehicul de creare a schimbării, susținem toate formele care determină schimbare: antreprenoriat, advocacy și activism, dezvoltare comunitară.

Atitudine

Nu vom promova proiecte care au componențe care promoveaza excluderea, frica sau ura, care pledează pentru discriminare, exploatare sau război, sunt nesustenabile din punct de vedere al mediului înconjurător și nu produc o schimbare pe termen lung.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

SHARE
&
SUBSCRIBE