“Atelierul pentru crearea unei campanii de crowdfunding” este pregătit pentru persoanele care au o idee conturată, prin care doresc să inițieze o activitate nouă (proiect, un mic business) și au nevoie de:

  •   fondurile necesare pentru a începe;
  • validarea ideii din partea comunității din care fac parte, a viitorilor clienți sau beneficiari;

18-3Presărăm exemple și studii de caz despre cum se conduce o campanie spre succes, învățând din campaniile de succes sau din greșelile făcute de alții, cu scopul de a crește șansele de reușită. Atelierul se adresează celor care doresc să inițieze campanii pe platformele românești, și în proporție de 80% se poate utiliza și pentru campanii de crowdfunding organizate pe platforme internaționale.

În cadrul atelierului vom vorbi despre ce înseamnă să faci o campanie de crowdfunding, care sunt platformele online pe care să se publice și apoi, pornind de la elementele cheie necesare într-o campanie tipică de crowdfunding vă invităm să lucrați pas cu pas la propria campanie.

La sfârșitul zilei dorim ca fiecare dintre participanți să aibe într-o prima formă descrierea campaniei, tipurile de recompense potrivite, scriptul pentru filmul de prezentare, precum și căi de implicare a comunității pentru susținerea și promovarea campaniei.

“Atelierul pentru crearea unei campanii de crowdfunding” va avea loc

ü  sâmbătă, 18 octombrie între orele 10-18:00 cu detaliile de program mai jos.

ü  la sediul Training Café, Str. Academiei nr 17, etaj 3.  Aici regăsiți o hartă.

 Pentru a participa la atelier, vă invităm să vă înscrieți completând acest formular

Taxa de participare, preț întreg: 220 lei/ persoană.
Pentru înscrierea până la data de 12 septembrie, taxa este de 170 lei/ persoană.
Pentru înscrierea până la data de 24 septembrie, taxa este de 200 lei/ persoană.
Pentru 2 sau mai multe persoane din aceeași organizație, înscrise până pe 24 septembrie,  taxa este de 155 lei/persoană.

Cătălina Azamfirei face parte din echipa care a fondat in 2013 platforma de crowdfunding adresata ideilor antreprenoriale cu impact in societate: PotSiEu.ro. Ca parte a echipei, a acordat consultanță pentru campanii de crowdfunding recomandându-se “Creator de soluții”, pentru că reușește să contribuie cu soluții clare și potrivite nevoilor clienților. Prin formare expert în marketing și comunicare, adaptează strategii pentru domeniul non-profit și start-up. Are acreditare din partea Ministerului Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale și Ministerul Educației, Cercetării și Inovării (pentru ocupația Formator COD COR 242401).

Contact: e-mail: Catalina.azamfirei@gmail.com, telefon: 0733/243.751

Vă așteptăm cu drag și cu multă curiozitate să transformăm idei remarcabile în reușite inspiraționale!